Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
NOVETAT
Fanzine SuperRock-Iluro

UNA EXPOSICIÓ QUE NO NOMÉS LA MIRES, SINÓ QUE L’ENTENS I TE LA FAS TEVA

Objectiu general: Apropar els infants a la música rock a través de l’estudi d’alguns dels seus principals moments històrics i els seus personatges. 

 Descripció: L’activitat consisteix en què els alumnes elaborin un diari que sintetitzi alguns dels principals moments i personatges que han construït el món del rock a partir de la construcció d’un Fanzine fruit del treball de la cooperació per parelles. Cada parella, doncs, haurà d’elaborar una doble pàgina d’una possible revista de rock (recordant, per exemple, la famosa SuperPop).  

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre

social i ciutadana


EXPOSICIÓ relacionada
Exposició Homenatge a Jordi Tardà

El que ens proposem en aquesta exposició, a part de l'homenatge a un comunicador radiofònic fill de Mataró, com va ser en Jordi Tardà, és fer una trajectòria per la història del rock des dels seus orígens -en els anys 50- fins al dia d'avui, amb tots els objectes que en Jordi va anar recopilant al llarg de tota la seva vida vinculada al món del rock. ROCK escrit en lletres ben grans. Una trajectòria per tots aquells objectes del món de la música moderna que ens acostin a la "cultura del rock" perquè, tal com deia en Jordi, el rock també és cultura. (Antoni Carbó, comissari de la mostra)

Comparteix
FITXA TÈCNICA
cm cs
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

1,5 euros

Museu

ATENEU FUNDACIÓ ILURO
T. 93 790 84 74

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador