Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Temàtiques
En què creien els ibers?
En què creien els ibers?

Ullastret proposa aquesta visita temàtica a l'alumnat de cicle superior de primària, educació secundària i batxillerat.

Visita dinamitzada durant la qual els alumnes descobreixen les diferents creences i rituals del món iber. Les pràctiques fundacionals, els sacrificis, els caps tallats, les ofrenes a diferents déus... són alguns exemples que ens expliquen la manera de veure el món dels nostres avantpassats, els ibers.

La visita al conjunt d'Ullastret permet descobrir com era la vida en un poblat ibèric, amb l'objectiu d'aprofundir el coneixement d'aquesta cultura mitjançant l'observació i l'anàlisi de les restes visibles en el jaciment, considerat la ciutat ibèrica més gran i important de Catalunya.

Habilitats que desenvolupa: conèixer els trets més característics de la cultura ibèrica; conèixer les formes de vida a Catalunya abans, durant i desrpés de l'època ibèrica; desvetllar l'interès per conèixer i comprendre el nostre entorn històric; valorar i respectar alguns costums i formes de vida dels avantpassats com a herència de civilització, i valorar els béns que componen el patrimoni cultural de la comunitat local i nacional i actuar a favor de la seva preservació. 

Competències presents

artística i cultural

social i ciutadana


Comparteix
FITXA TÈCNICA
cs eso es2 ba
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

2,10€ per alumne/a (grups superiors a 20 alumnes)

Preu grup

42€ (grups de 20 alumnes o menys)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador