Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita guiada
Empúries, colònia grega
Empúries, colònia grega

Empúries proposa aquesta visita guiada a l'alumnat de cicle superior de primària, d'educació secundària i batxillerat.

La visita es centra en les restes de l'antiga ciutat d'Empòrion i en la cultura grega en general. Amb aquesta visita els alumnes descobriran els principals espais de la ciutat grega, així com els trets més característics de la cultura i la societat grega. 

Habilitats que desenvolupa: identificar les principals etapes de la història de la humanitat; conèixer els trets més importants de la civilització grega; identificar les formes de vida a Catalunya abans i després de la romanització; desvetllar l'interès pel coneixement de la nostra història; valorar i respectar costums i formes de vida dels avantpassats, entenet-los com a herència de civilització; aprendre a valorar i respectar el patrimoni pel seu valor cultural i com a font de coneixement, i actuar a favor de la seva protecció. 

Competències presents

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic


Programes complementaris
Una comarca de museu. Itinerari escolar per gaudir de l’Alt Empordà a través dels seus museus. Un recurs pel professorat per tal de facilitar-los la seva tasca educativa, apropant a través d’una selecció i seqüenciació les activitats educatives de 8 museus que es troben a la comarca en funció del currículum escolar i la nova mirada competencial. Per a més informació, truqueu al telèfon del Museu. 

Programa Alt Empordà a fons. Les escoles i els instituts de l’Alt Empordà poden acollir-se a aquest programa del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, pel qual tenen gratuït el monitoratge de dos grups per centre durant el curs escolar. Per a més informació, truqueu al telèfon del Museu. 

Programa Indika. Les escoles i els instituts de les comarques gironines poden acollir-se a aquest programa de la Diputació de Girona, del qual tenen al voltant del 85 % de l’activitat subvencionada.
Comparteix
FITXA TÈCNICA
cs eso es2 ba
Durada

1 hora i 45 minuts

Preu alumne

3,60€ per alumne/a (grups superiors a 20 alumnes)

Preu grup

72€ (grups de 20 alumnes o menys)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador