Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
Taller experimental
El sucre. Quina Història!

El MHC proposa aquesta visita-taller als alumnes de necessitats educatives especials.  

Sabeu què és i per a què servia la melassa? I quina olor fa la canyella? Us proposem un viatge pels sentits per tocar, olorar i tastar diferents aliments que han acompanyat la vida quotidiana dels homes i les dones al llarg del temps. Passejarem des de la prehistòria fins a l'actualitat i haurem de tenir el nas, els ulls i la boca ben oberts. Preparats?

L'activitat es planteja com un itinerari històric a través dels hàbits alimenataris dels diferents pobles i cultures que han confluït en la formació del que avui és Catalunya, des de Roma, l'Islam i l'època medieval fins als nostres dies amb l'objectiu final d'observar com l'alimentació ha estat un reflex dels trets culturals i d'identitat de cada poble.

Habilitats que desenvolupa: A partir de la dinàmica participativa que planteja l'activitat els alumnes aprendran a situar determinades accions en el passat, el present o el futur i a classificar i ordenar conjunts de dibuixos o fotografies sobre l'evolució d'un producte, objecte, artefacte, etc. Durant la visita els nens i les nenes provaran diferents productes dolços. El desenvolupament de l'itinerari s'estructura en propostes que duen a l'observació, la recerca i l'experimentació, mitjançant la utilització dels diferents mòduls en què s'estructura l'exposició permanent.

Competències presents

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic

social i ciutadana


Comparteix
FITXA TÈCNICA
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu grup

81€ (màxim 25 alumnes)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador