Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Temàtiques
Experimentant amb el cos
El cos humà. Com sóc jo?

El mNACTEC proposa aquesta visita per a l'alumnat d'educació primària.

Visita temàtica en la que es desenvoluparan jocs on els nens i les nenes podran posar a prova les experiències amb el cos humà. Visita conduïda amb diferents interactius i jocs participatius, on els nens i nenes intentaran trobar la resposta a les preguntes per conèixer millor el cos humà, com: som simètrics? Com arriben els aliments a les cèl·lules? Com s’ho fan els ossos per créixer?

Competències presents

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic


EXPOSICIÓ relacionada
El cos humà. Com sóc jo
Nou espai permanent per a nens i nenes de 6 a 12 anys, adaptat per a Educació Primària. Exposició interactiva que neix de la idea d’apropar la ciència als infants d’una manera lúdica i educativa. El nostre cos és un conjunt de més de quaranta mil milions de cèl·lules organitzat en òrgans i teixits.

En aquest projecte hi ha participat un equip pluridisciplinar format per educadors, docents universitaris de didàctica, comunicadors científics i experts en comunicació de museus. Els mòduls tracten el cos humà i es desenvolupen en tres grans apartats: el funcionament del cos humà, salut i higiene, alimentació i nutrició. L’exposició mostra una important col·lecció d’instrumental mèdic fruit de la col·laboració amb el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya. L’activitat es converteix en familiar els caps de setmana, els pares i les mares hi participen d’una forma lúdica i divertida.
Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm cs
Durada

1 hora

Preu alumne

2 € per alumne/a | Gratuït per Cicle Inicial de Primària

Preu grup

42 €

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador