Cercador d'activitats
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita teatralitzada
Coneix Ullastret amb Indiketa
Coneix Ullastret amb Indiketa

Ullastret proposa aquesta visita teatralitzada a l'alumnat d'educació infantil i primària. 

Indiketa és una antiga habitant d'Ullastret que va viure a la ciutat ara fa uns 2.300 anys. Durant la visita, Indiketa explica com va ser la seva vida quotidiana, quan Ullastret era una de les ciutats ibèriques més importants de Catalunya.

La visita al conjunt d'Ullastret permet descobrir com era la vida en un poblat ibèric, amb l'objectiu d'aprofundir el coneixement d'aquesta cultura mitjançant l'observació i l'anàlisi de les restes visibles en el jaciment, considerat la ciutat ibèrica més gran i important de Catalunya.

Habilitats que desenvolupa: conèixer els trets més característics de la cultura ibèrica; conèixer les formes de vida a Catalunya abans, durant i després de l'època ibèrica; desvetllar l'interès per conèixer i comprendre el nostre entorn històric; desenvolupar l'esperit de recerca i rigor científic; valorar i respectar alguns costums i formes de vida dels avantpassats com a herència de civilització, i valorar els béns que componen el patrimoni cultural de la comunitat local i nacional i actuar a favor de la seva preservació. 

Competències presents

artística i cultural

aprendre a aprendre

coneixement i la interacció amb el món físic


Comparteix
FITXA TÈCNICA
p3 p4 p5 ci cm cs
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

3,20€ per alumne/a (grups superiors a 20 alumnes)

Preu grup

64€ (grups de 20 alumnes o menys)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador