Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
Cardedeu amb l'Art Vigent

El Museu Arxiu Tomàs Balvey és l’espai on té lloc el cicle Cardedeu amb l’art Vigent. En les seves sales d’exposició temporal anualment es presenta l’obra d’un artista, amb la voluntat d’explicar-ne les seves singularitats i la seva trajectòria.

L’objectiu és difondre l’art contemporani des d’una proposta amplia que permeti apropar a tots els escolars les diverses tendències i tècniques artístiques. I, amb la participació de l’artista, facilitar la comunicació i el contacte directe entre l’artista i els escolars.

Competències presents

artística i cultural


EXPOSICIÓ relacionada
Cardedeu amb l'Art Vigent

El cicle d’exposicions d’art contemporani Cardedeu amb l’art Vigent  pretén donar a conèixer, en el marc local, l’obra i la trajectòria d’artistes contemporanis des d’una proposta àmplia que permet presentar les diverses tècniques i tendències conceptuals de l’art vigent.

Un programa anual pensat per afavorir l’exposició d’art contemporani però també, i molt especialment, per utilitzar-lo com a recurs pedagògic, per a grans i petits, amb la intenció d’afavorir l’aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista.

Comparteix
FITXA TÈCNICA
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador