Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Taller
NOVETAT
A simple vista

Conèixer l'exposició d'Ignasi Aballí, guanyador del Premi Joan Miró 2015, ens permetrà descobrir com l'artista travessa els límits de la pintura per mostrar-nos el que és invisible, el que és imperceptible a primer cop d'ull. A partir de l'exploració de la mostra experimentarem amb els materials que desplega. Podem crear a partir de la pols? Quines possibilitats d'acció ens ofereixen la llum i les paraules?

Us animem a participar en un laboratori creatiu en el qual mesurarem i representarem aquells elements que passen desapercebuts a simple vista.

Activitat  per a grups de casals i tallers d'estiu.

Capacitat màxima 20 alumnes

Edat:  de 6 a 11 anys

Competències presents

artística i cultural

matemàtica

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic


EXPOSICIÓ relacionada
Seqüència infinita

Seqüència infinita és una exposició dedicada al treball d'Ignasi Aballí, guanyador del Premi Joan Miró en la seva cinquena edició. La mostra proposa un recorregut al llarg d'una selecció d'obres de l'artista conceptual català que permet al públic el descobriment gradual d'alguns dels aspectes clau de la seva producció. La presentació eludeix el format de retrospectiva per tal de permetre el sorgiment d'una narrativa expositiva amb moments i espais que es relacionen els uns amb els altres.

En el seu conjunt, les obres es van desgranant com una composició que, en la seva conclusió, apunta a la idea de continuïtat infinita i repetició oberta a què al·ludeix el títol de la mostra. L'exposició comença amb obres que tracten sobre la temporalitat, seguides d'una sala dedicada al treball d'Aballí sobre el color i d'una altra sala on s'exploren la invisibilitat i l'absència, per concloure en una sala de projeccions que reuneix vídeos que tracten sobre la impossibilitat de controlar missatges i significats. La mostra inclou obres dels anys noranta fins al present, així com un bon nombre de produccions noves.

Comparteix
FITXA TÈCNICA
Durada

2 hores i 30 minuts

Preu grup

120 €

Museu

FUNDACIÓ JOAN MIRÓ
T. 934 439 479

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador