Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Taller
Arqueòlegs, a la recerca del passat
Arqueòlegs, a la recerca del passat

Empúries proposa aquest taller a l'alumnat de cicle superior de primària i secundària.

Aquest taller està orientat a la descoberta del món de l'arqueologia, a partir del treball experimental amb diverses tècniques i processos de treball propis d'aquesta disciplina. Des de l'excavació fins al treball de laboratori, l'alumne es familiaritzarà amb les tasques d'aquests científics i descobrirà la importància de l'arqueologia en el coneixement i l'estudi del nostre passat.

Habilitats que desenvolupa: Consciència temporal i temps històric. El medi físic, històric i cultural. Respecte per la pluralitat cultural i valoració de la pròpia identitat. Representació i interpretació gràfica i visual. Manipulació directa. Producció i elaboració d'un discurs raonat i crític.

 

Competències presents

autonomia i iniciativa personal

coneixement i la interacció amb el món físic


Programes complementaris

Una comarca de museu. Itinerari escolar per gaudir de l’Alt Empordà a través dels seus museus. Un recurs pel professorat per tal de facilitar-los la seva tasca educativa, apropant a través d’una selecció i seqüenciació les activitats educatives de 8 museus que es troben a la comarca en funció del currículum escolar i la nova mirada competencial. Per a més informació, truqueu al telèfon del Museu. 

Programa Alt Empordà a fons. Les escoles i els instituts de l’Alt Empordà poden acollir-se a aquest programa del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, pel qual tenen gratuït el monitoratge de dos grups per centre durant el curs escolar. Per a més informació, truqueu al telèfon del Museu. 

Programa Indika. Les escoles i els instituts de les comarques gironines poden acollir-se a aquest programa de la Diputació de Girona, del qual tenen al voltant del 85 % de l’activitat subvencionada.

Comparteix
FITXA TÈCNICA
ci cm cs eso es2
Durada

1 hora i 45 minuts

Preu alumne

3,60€ per alumne/a (grups superiors a 20 alumnes)

Preu grup

72€ (grups de 20 alumnes o menys)

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador