Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
NOVETAT
A punt i amunt

Aquesta activitat inclou la visita guiada a l’exposició d’alpinisme “A punt i amunt” i un taller complementari relacionat amb la lectura i interpretació de mapes a través de les dades que ens proporcionen. 

L’exposició és una mostra d’objectes, materials i equipaments (peces de vestir, tendes, es­quis, piolets, botelles d’oxigen, embalatges -bidons, caixes, petates, ...-) utilitzats per alpi­nistes catalans en les ascensions més re­marcables a les muntanyes d’arreu del món. És un fet que molts d’aquests equipaments s’han perdut, sense possibilitat de recupe­ració, però aquesta exposició ajudarà a crear consciència del valor que representa la con­servació d’aquests materials de cara al futur.­ També destacar que es tracta d’una proposta destinada a apropar la muntanya als estudiants, en siguin o no aficionats.

Pel que fa al taller, consistirà en entendre què és la topografia i, per tant, aprendre com llegir i interpretar el relleu a través de mapes, de forma pràctica i treballant en equip.

 

Competències presents

matemàtica

coneixement i la interacció amb el món físic


Comparteix
FITXA TÈCNICA
cs eso
Durada

2 hores

Preu grup

70 euros per classe

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador