Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Temàtiques
Activitats a la carta al Museu Romàntic Can Papiol

El Museu Romàntic Can Papiol narra a través de les seves estances la vida quotidiana al segle XIX, en un recorregut que inclou els espais de la planta noble, on residia la família Papiol, alhora que també permet visitar les zones del servei i de la pagesia.

Oferim als docents la possibilitat de dissenyar activitats educatives a la carta que complementin el temari que es treballa a classe. Contacteu amb el Servei Pedagògic, expliqueu-nos què us interessa i el nostre equip us farà una proposta adaptada a les vostres necessitats.   

Data, preu i horaris a concretar amb els docents segons propostes. Per a reservar les diferents activitats, cal posar-se en contacte amb el Servei Pedagògic de l’Institut de Patrimoni Cultural de Vilanova i la Geltrú a través del telèfon 93 815 42 02 o bé a través del correu electrònic spedagogic@ipac.cat.

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal

social i ciutadana


Objectius de l'activitat

Aprofitar els recursos històrics i artístics del museu per a elaborar activitats vinculades al currículum escolar i les competències de cada curs.

Complementar les classes a l’aula amb una activitat didàctica al Museu Romàntic Can Papiol, treballant conceptes concrets a partir dels seus espais.

Valorar la singularitat de la casa-museu i la seva conservació com a testimoni únic d’un temps passat. 

Comparteix
FITXA TÈCNICA
p3 p4 p5 ci cm cs eso es2 ba cf uni alt fam
Durada

A concretar

Preu grup

A concretar

Museu

MUSEU ROMÀNTIC CAN PAPIOL
T. 93-893.03.82

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador