Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Temàtiques
Activitats a la carta

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer es caracteritza per tenir una col·lecció molt singular i plena d’història, que repassa l’art dels segles XIX i XX i que alhora, a través de les col·leccions d’etnografia, permet descobrir cultures com les de l’Antic Egipte, la Xina o el Japó. Oferim als docents la possibilitat de contactar amb el Servei Pedagògic i dissenyar una activitat a la carta que pugui complementar-se amb el temari de l’aula. 

Exemples per a Educació Infantil i Primària: visita dinamitzada i adaptada per als més petits, que visiten un museu per primera vegada, amb jocs de pistes; visita a una o més col·leccions d’etnografia (Egipte, Xina, Japó, Amèrica precolombina o Filipines); visita al voltant de les pintures de retrats del museu; visita sobre un estil o un autor; etc.

Exemples per a Educació Secundària, Batxillerat i altres estudis superiors: Balaguer i la Renaixença; l’art del segle XX; tècniques artístiques; sessió de dibuix al Museu; com analitzar una obra d’art (adreçat a classes pre-selectivitat); etc.

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal


Comparteix