Cercador
Tria per edat o nivell educatiu
Tria per tema
Tria per tipus d'activitat
Tria per equipament
Tria per comarca
Tria per paraula
Visita-taller
Ens preparem per el taller
Anem trobant els papers perduts
Em trobat tots els papers!
-On són els meus papers?

Activitat infantil en la qual els alumnes coneixeran qui és l’escriptor Josep Pla. A partir d’un joc al voltant de l’exposició permanent “Josep Pla (1897-1981)” els participants i la monitora aniran descobrint i recuperant els papers, llibres, diaris, revistes... que l’escriptor ha perdut i no sap com trobar. L’ ajudem?

 

METODOLOGIA DE TREBALL

1.Presentació. A partir d’un joc d’identificació utilitzarem el plafó de fotografies que introdueix la nostra exposició permanent per reconèixer-hi l’escriptor.

2. Iniciem el recorregut a través dels cinc àmbits que formen l’exposició permanent on els alumnes aniran descobrint la figura de l’escriptor i a la vegada cada un d’ells anirà trobant aquells papers, llibres, diaris i documents que Josep Pla ha perdut.

3. Reflexió final. Ja els hem trobat! Els tornem a l’escriptor. Amb aquest final ens adonem de la quantitat de documents que va escriure i en llegim uns mots abans de marxar.

 

 

 


 

 

Competències presents

comunicativa, lingüística i audiovisual

artística i cultural

aprendre a aprendre

autonomia i iniciativa personal


EXPOSICIÓ relacionada
Adaptacions a cada grup i nivell

El Servei Educatiu de la Fundació Josep Pla treballa habitualment a partir d'una conversa a fons amb els docents que encarreguen l'activitat per tal de concretar la temàtica, el nivell i les necessitats específiques del grup.  Una vegada establerts els objectius, facilitem una tria de textos adaptats o altres recursos pedagògics per treballar prèviament o posteriorment a l'activitat escollida. 

 

 

Comparteix
FITXA TÈCNICA
p3 p4 p5 ci
Durada

1 hora i 30 minuts

Preu alumne

4€

Museu

FUNDACIÓ JOSEP PLA
T. 972 30 55 77

Valora l'activitat
Imprimir ENVIAR ENVIAR
RESERVA
L'ACTIVITAT

Identificador