INSCRIPCIÓ COM A CENTRE EDUCATIU

 

En aquest apartat trobaràs els passos a seguir per realitzar la teva inscripció al concurs .

La convocatòria està dirigida als centres públics, concertats i privats de Catalunya, de  secundària, batxillerat i cicles formatius  que hauran d'inscriure els alumnes que vulguin participar-hi a través d'un  professor o professora que s'encarregarà d'emplenar  el formulari d'inscripció que podeu trobar a https://bit.ly/2NggJka.

Quan l'organització hagi rebut i revisat el formulari d'inscripció , es confirmarà per correu electrònic la inscripció. Al mateix temps s'enviarà un document que s'haurà d'omplir amb el nom i cognoms, l'edat i el curs, de cadascun dels alumnes, associat a cadascun dels perfils d'Instagram que s'han introduït en el moment de la inscripció. Només en el cas que es participi amb un perfil d'Instagram col·lectiu, com per exemple, el del centre educatiu, s'haurà d'identificar la fotografia de cadascun dels participants, en la columna destinada a aquesta informació.

 

 

PARTICIPACIÓ COM A ALUMNE/A

Poden participar en el concurs tots aquells alumnes dels centres educatius de secundària, cicles formatius i batxillerat de Catalunya, que comparteixin les  fotografies que volen presentar a concurs, en un perfil públic a Instagram i que  constin a la llista oficial d’alumnes participants que facilita el centre educatiu en el moment d’inscriure’s.

Perquè la fotografia que es presenta a concurs pugui ser admesa, és imprescindible que l'usuari  afegeixi el hashtag del concurs #efim19 i la menció del compte oficial del concurs a Instagram, @efim.cat, a més de respectar les condicions de la convocatòria.

La fotografia o fotografies han d’estar relacionades, de manera directa o indirecta, amb el patrimoni cultural monumental de Catalunya, i s'han de compartir-ho a través del perfil personal d’Instagram afegint en l’apartat dels comentaris:

  • Títol de la fotografia 
  • Lloc de localització de la fotografia
  • Menció al compte oficial @efim.cat i al compte de l'Institut (@), si és que en te.
  • Etiqueta #efim19 i l’etiqueta del centre educatiu, creada per al concurs.

Cada usuari pot participar amb un màxim de 3 fotografies.

Seran vàlides les fotografies realitzades i pujades a Instagram dins del curs 2018-2019.