INSCRIPCIÓ COM A CENTRE EDUCATIU

En aquest apartat trobaràs els passos a seguir per realitzar la teva inscripció al concurs .

La convocatòria està dirigida als centres públics, concertats i privats de Catalunya, en concret aquells que compten amb alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius. Per això, els participants individuals (alumnes) han de formar part d'un col·lectiu escolar (grup de classe) i els treballs que es presentin han d'estar tutoritzats per un professor o professora responsable.

  • El professor o professora s'encarregarà d'emplenar des-de la pàgina web, el formulari d'inscripció del centre educatiu. Aquest formulari s'enviarà automàticament al compte de correu oficial del concurs efim@gencat.cat. Aquest formulari ha d'incloure:
   - Nom de l'institut participant
   - Tutor i classe on es realitzarà l'activitat relacionada amb #efim17.
   - Llistat dels alumnes participants i el seu corresponent nom d'usuari a Instagram.
   - Nom d'usiari d'instagram  del centre educatiu i l'etiqueta del centre (#centreeducatiu)

 

 • Quan l'organització hagi rebut el formulari d'inscripció i revisat , es confirmarà per correu electrònic la inscripció i es demanarà un llistat amb les dades personals complementàries dels alumnes participants.

VALIDACIÓ COM ALUMNE PARTICIPANT

  • Poden participar en el concurs tots aquells usuaris de la xarxa social Instagram amb perfil públic, que estiguin inscrits en la llista d'algun dels centres educatius participants.

 

  • Perquè el compte del concursant pugui ser validat, és imprescindible que l'usuari segueixi el compte oficial del concurs a Instagram, @efim.cat, i que respecti les condicions d'aquesta xarxa social (http://instagram.com/legal/terms/).

 

 • Els participants hauran de fotografiar un element patrimonial de Catalunya i compartir-ho a través del seu perfil personal d'aquesta xarxa social agregant:
  - Títol de l'obra
  - Lloc de localització de l'element patrimonial seleccionat
  - Text Narratiu (storytelling)
  - Menció al compte oficial @efim.cat i al compte de l'Institut (@centreeducatiu), si és que en té
  - Etiqueta #efim17 #etiquetadelcentreeducatiu

*Cada usuari pot participar amb un màxim de 3 treballs, però només podrà guanyar un premi. Seran vàlides les fotografies pujades a Instagram dins del curs 2016-2017.