SOL·LICITA L'AJUT

Podran sol·licitar els ajuts del Programa Argonautes les persones representants dels centres d'educació infantil, primària i de secundària obligatòria que estiguin inclosos dins el llistat d’escoles de màxima complexitat del Departament d'Educació, vigent durant el curs 2018-2019.

Són espais visitables tots els museus i equipaments gestionats per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, els museus de la xarxa territorial de museus de les Terres de Lleida i Aran, la xarxa territorial de museus de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, la xarxa territorial de museus de les comarques de Girona, la xarxa territorial de museus de la Catalunya Central i del Penedès, així com altres museus i equipaments patrimonials adscrits al programa. Accediu aquí per consultar el llistat.

Si la vostra escola és un centre educatiu de máxima complexitat, només heu d’omplir el formulari que trobareu a sota. Un cop es rebi la vostra sol·licitud, s’estudiarà i us contactaran per donar-vos una resposta i confirmar-vos si podeu disposar de l’ajut.

En tots els casos, un cop acceptada la sol·licitud, cal que el representant de l’escola es posi directament en contacte amb el museu o equipament escollit per tal de gestionar directament la reserva de la visita, o l’activitat en cas que se'n vulgui contractar una.

Persona sol·licitant :

Dades del centre educatiu :

Codi de centre no vàlid

Dades de la sortida :

He llegit i accepto les condicions d'ús i la politica de privacitat