SOL·LICITA L'AJUT

Podran sol·licitar els ajuts del Programa Argonautes les persones representants dels centres d'educació infantil, primària i de secundària obligatòria que estiguin inclosos dins el llistat d’escoles de màxima complexitat del Departament d'Educació, vigent durant el curs 2020-2021.

Si sou un centre educatiu de máxima complexitat, només heu d’omplir el formulari que trobareu a sota. Un cop es rebi la vostra sol·licitud, s’estudiarà i us contactarem per donar-vos una resposta i confirmar-vos si podeu disposar de l’ajut.

En tots els casos, prèvia sol·licitud de l'ajut Argonautes, cal que el representant del centre educatiu es posi directament en contacte amb el museu o equipament escollit per tal de gestionar directament la reserva de la visita, o l’activitat.

 *IMPORTANT: a conseqüència de la situació sanitària ocasionada per la pandèmia de la COVID-19, reviseu sempre les mesures de seguretat i protocols de cada equipament. En el cas la sortida no es pugui realitzar a conseqüència de restriccions de mobilitat o altres possibles mesures de prevenció sanitària, es podrà programar la sortida per una nova data, sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

Persona sol·licitant :

Dades del centre educatiu :

Codi de centre no vàlid

Dades de la sortida :

He llegit i accepto les condicions d'ús i la politica de privacitat