SOL·LICITA L'AJUT

Podran sol·licitar els ajuts del Programa Argonautes les persones representants dels centres d'educació infantil, primària i de secundària obligatòria que estiguin inclosos dins el llistat d’escoles de màxima complexitat del Departament d’Ensenyament, vigent durant el curs 2018-2019.

Són espais visitables tots els museus i equipaments gestionats per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, els museus de la xarxa territorial de museus de les terres de Lleida i Aran, la xarxa territorial de museus de les comarques de Tarragona i de les terres de l’Ebre, la xarxa territorial de museus de les comarques de Girona, la xarxa territorial de museus de la Catalunya Central i del Penedès, així com altres museus i equipaments patrimonials adscrits al programa. Accediu aquí per consultar el llistat.

Si la vostra escola compleix tots els requisits, només heu d’omplir el formulari de sota. Un cop rebem la vostra sol·licitud, l’estudiarem i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos resposta i confirmar-vos si podeu disposar de l’ajut.

En tots els casos, un cop acceptada la sol·licitud, cal que el representant de l’escola es posi directament en contacte amb el museu o equipament escollit per tal de gestionar directament la reserva de la visita, o l’activitat en cas que se'n vulgui contractar una.

Persona sol·licitant :

Dades del centre educatiu :

Codi de centre no vàlid

Dades de la sortida :

He llegit i accepto les condicions d'ús i la politica de privacitat