SOL·LICITA L'AJUT

Podran sol·licitar els ajuts les persones representants dels centres d'educació infantil, primària i de secundària obligatòria que estiguin inclosos dins el llistat d’escoles de màxima complexitat del Departament d’Ensenyament, vigent durant el curs 2018-2019.

Són espais visitables tots els museus i monuments gestionats per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, els museus de la xarxa territorial de museus de les terres de Lleida i Aran, la xarxa territorial de museus de les comarques de Tarragona i de les terres de l’Ebre, la xarxa territorial de museus de les comarques de Girona, la xarxa territorial de museus de la Catalunya Central i del Penedès, així com altres museus i equipaments patrimonials adscrits al programa. Accediu aquí per consultar el llistat.

Si la vostra escola compleix tots els requisits, només heu d’omplir el formulari que trobareu disponible online al següent enllaç. Un cop rebem la vostra sol·licitud, l’estudiarem i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos resposta i confirmar-vos si podeu disposar de l’ajut.

En tots els casos, un cop acceptada la sol·licitud, cal que el representant de l’escola es posi directament en contacte amb el museu o equipament escollit per tal de gestionar directament la reserva de la visita, o l’activitat en cas que es vulgui contractar una. 

1_ Selecciona el mitjà de transport
2_Omple les dades del formulari i envia

FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ofereix 1.500 bitllets gratuïts d’anada i tornada

Per sol·licitar l'ajut per viatjar amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, omple les dades del formulari i envia.

FORMULARIDescarregar

RODALIES DE CATALUNYA - RENFE

Rodalies Catalunya ofereix 3.000 bitllets gratuïts d’anada i tornada

Per sol·licitar l'ajut per viatjar amb Rodalies Catalunya cal descarregar-se el següent document (pdf), emplenar-lo degudament i fer-lo arribar als serveis d'Acció educativa de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural (argonautes@gencat.cat)

DESCARREGA LA SOL·LICITUDDescarregar

TRAM

TRAM ofereix 2.000 bitllets gratuïts d’anada i tornada

Per sol·licitar l'ajut per viatjar amb TRAM, omple les dades del formulari i envia.


FORMULARIDescarregar

MOVENTIS (autocars)

Moventis ofereix un 35% de descompte en el lloguer d'autocars, un 10% per l'ACdP i un 25% per l'empresa Moventis.

Per sol·licitar l'ajut per viatjar amb MOVENTIS, omple les dades del formulari i envia.

FORMULARIDescarregar