PROGRAMA D'AJUTS PER A SORTIDES CULTURALS AL PATRIMONI CULTURAL CATALÀ

Vols visitar el patrimoni cultural amb els teus alumnes i el transport és un problema? Si la teva escola és un centre centre categoritzat de màxima complexitat us podem ajudar!

Des de l’ACdPC creiem que és clau que les noves generacions coneguin i estimin el seu patrimoni cultural. El patrimoni és un element bàsic per construir la nostra identitat però també per reconèixer el valor de la diversitat, del respecte, i de la importància del diàleg amb els altres. A més, com la lectura, la visita a museus o espais patrimonials pot esdevenir una font inestimable de gaudi i de creixement personal i, per tant, convé donar a conèixer i estimular aquest hàbit entre els més petits per tal que, de més grans, tinguin l’oportunitat de gaudir-ne. 

Argonautes és un programa d’ajuts a les sortides escolars als espais patrimonials catalans adreçada als centres educatius catalogats pel Departament d'Ensenyament com de màxima complexitat perquè puguin accedir als museus, monuments i jaciments de la Generalitat de Catalunya i altres equipaments patrimonials adscrits al programa.

El programa Argonautes està impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i compta amb l’ajut d’entitats i empreses que també creuen en aquesta iniciativa i aposten per l’educació de les noves generacions. La seva implicació i les seves aportacions són les que ajuden a fer-lo possible. Moltes gràcies a totes elles. L’objectiu d’aquest programa és fer més accessible el patrimoni cultural oferint ajuts al transport amb la col·laboració de diversos operadors i empreses.

 

 

Renfe Rodalies de Catalunya
Tram
FCG Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
Moventia